Facebook
ДГ 11 Мики Маус
Детска градина в град София, кв. Младост 1

1 АПРИЛ - ДЕНЯТ НА СМЕХА И ШЕГАТА

 

СКЪПИ  ДЕЦА  И  РОДИТЕЛИ,

В ЧЕСТ НА 1 АПРИЛ - ДЕНЯТ НА СМЕХА И ШЕГАТА, ИСКАМ ДА СЕ ОБЪРНА КЪМ ВАС С НЯКОЛКО ДУМИ:

МИЛИ МОИ ДЕЦА ОТ ДЕТСКА ГРАДИНА „МИКИ МАУС“,

Искам да ви кажа, че много тъгувам за вас. Тъгувам за вашите усмивки, с които ме посрещате всеки ден. Тъгувам за вашите весели крачета, които топуркат покрай вратата на стаята, в която работя. Тъгувам за ръцете ви, с които ме поздравявате, когато се срещнем. Но аз съм убедена, че скоро ще дойде хубавия ден, в който всички ние отново ще сме заедно, ще се смеем, ще пеем, ще играем и ще се забавляваме. Пожелавам ви да сте много здрави, усмихнати и да се опитвате всеки ден да научавате по нещо ново за света и  хората.

 Аз ви предлагам две неща:

1. Всеки от вас да нарисува най-голямото, хубаво, усмихнато слънце и да го окачи на прозореца или терасите - така ще стане още по-топло и светло-Корона не обича топлината и ще избяга далече от хората.

В същото време, от топлината ще разцъфтят всички цветя, дървета и храсти и земята ще се изпълни с ухание, което ще накара хората да са весели, щастливи и да се обичат още повече.

2. В чест на 1 АПРИЛ-ДЕНЯТ НА СМЕХА И ШЕГАТА, нарисувайте най-веселата пакост, която сте направили докато сте стояли у дома - когато се срещнем отново, ще направим изложба от вашите рисунки - с награди и веселие.

 

ЦЕЛУВАМ ВИ СИЛНО!

БЪДЕТЕ ВИНАГИ ВЕСЕЛИ, ЖИЗНЕРАДОСТНИ И ЛЮБОЗНАТЕЛНИ КАТО МИКИ МАУС - ГЕРОЯТ, ЧИЕТО ИМЕ НОСИ НАШАТА ДЕТСКА  ГРАДИНА!

 

Ваша г-жа Филипова - директор на ДГ 11 „МИКИ МАУС“

 

Прикачени документи

Смях и забавления