Facebook
ДГ 11 Мики Маус
Детска градина в град София, кв. Младост 1

1 АПРИЛ - ДЕНЯТ НА СМЕХА И ШЕГАТА

 гр. Детелина – 0877603 695

гр. Мечо Пух – 0877602 231

гр. Патета – 0877606 723

гр. Славейче – 0877606 728

гр. Калинка – 0877602 257

гр. Пинокио – 0877606 485

гр. Слънце – 0877602 293

ясла Звездичка – 0877606 428

 

Прикачени документи

Смях и забавления